umo serv paza focsani
umo serv paza focsaniumo serv paza focsaniumo serv paza focsani
Telefon dispecerat 24h: 0237 21 74 82
Sisteme de securitate cu ceata

Sistemul electronic de protecție cu ceață este un sistem inovativ și foarte eficient pentru că este o soluție de securitate activă, care asigură protecția fizică reală a bunurilor și valorilor încă din primul moment al efracției sau jafului. Tunul cu ceață folosit de acest sistem este o completare inovativă și eficientă a sistemelor de alarmă obișnuite, care umple într-un timp extrem de scurt spațiile mai mici sau mai mari cu o ceață densă.

Avantajele aceastui sistem alarmare cu ceață sunt multiple:

• Tunul de ceață poate fi integrat cu orice model de sistem de alarmă la efracție, împreună cu care alcătuiește protecția perfectă, încă din primul moment al efracției.

• În situația unei pătrunderi prin efracție, sistemul de alarmă se declanșează și anunță dispeceratul de monitorizare. Tunul de ceață va asigura protecția fizică efectivă până la sosirea echipajului de intervenție.

• Este un sistem care oferă o protecție continuă șapte zile din șapte, 24h/24h cu un consum electric redus. Un tun de ceață poate funcționa până la 24 de ori cu un singur rezervor de fluid de ceață, ceea ce înseamnă costuri scăzute de funcționare.

• Sistemul de alarmare cu ceață poate filtra alarmele false, sistemul se va declanșa numai atunci când toate semnalele de comandă sunt activate simultan.

• Odată declanșat, până la sosirea echipajului de intervenție, tunul de ceață protejează obiectivul și menține ceața densă. Dacă infractorul pătrunde din nou în obiectiv, tunul de ceață se activează din nou.

Datorită acestor avantaje și a eficienței deosebite pe care le oferă, sistemele cu ceață sunt foarte utile pentru reședințe, birouri și sedii de companii, magazine de bijuterii sau ceasuri, case de amanet, case de schimb valutar, magazine alimentare, supermarketuri, stații de alimentare carburanți, magazine non-stop, magazine de țigări și băuturi, depozite, hale industriale și orice alte obiective în care se află bunuri cu valoare ridicată.

UMO Serv este unic distribuitor în Vrancea și județele limitrofe a sistemelor de securitate cu ceață marca Protect, sisteme proiectate și fabricate în Danemarca, fapt ceea ce conferă garanție privind profesionalismul cu care au fost concepute și realizate, dar și a fiabilității acestor produse.

Această noutate pe care o aducem pe piața locală reprezintă un progres pentru serviciile de monitorizare și intervenție oferite de UMO Serv, deoarece utilizând această soluție activă se realizează protecția perfectă încă din primul moment al efracției sau jafului, asigurând obiectivul în mod eficient până la sosirea patrulelor mobile.

  • umo serv
  • umo serv
  • umo serv
  • umo serv
  • umo serv
  • umo serv
Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro