umo serv paza focsani
umo serv paza focsaniumo serv paza focsaniumo serv paza focsani
Telefon dispecerat 24h: 0237 21 74 82
Evaluarea riscului la securitatea fizica

UMO Serv este prima companie de pază și protecție din județul Vrancea care a fost atestată pentru evaluarea riscului la securitatea fizică.

Analiza de risc la securitatea fizică constituie fundamentul adoptării măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor și valorilor prevăzute de lege, transpuse în planul de pază și proiectul sistemului de alarmare. Acestă evaluare se materializează prin documentaţia întocmită în cadrul procesului standardizat de management al riscului, prin care se determină, în mod dinamic, măsurile necesare şi aplicabile, pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.

Evaluarea riscului la securitatea fizică, un standard impus de Uniunea Europeană, reprezintă o metodă complexă și eficientă de analiză și evaluare în vederea stabilirii unor măsuri de control și diminuare a riscurilor, vulnerabilităților și amenințărilor care pot pune în pericol viața, integritatea corporală sau libertatea persoanei ori pot aduce prejudicii materialelor sau valorilor deținute de firme sau instituții.

Prevenirea sau eliminarea problemelor se poate face prin monitorizarea constantă a nivelurilor de risc și alocarea eficientă a resurselor în vederea menținerii sub control a pontențialelor riscuri.

Totodată, evaluarea de risc la securitatea fizică a diferitelor unități are și rolul de a oferi informațiile necesare la elaborarea studiului de impact și la fundamentarea Planului de continuitate a activității, prin identificarea riscurilor cu care acestea se confruntă și la evidențierea riscurilor critice pentru care unitatea urmează să dezvolte măsuri de prevenire și diminuare a impactului.

UMO Serv a adăugat acest important serviciu de protecție la portofoliul său pentru că o analiză a situației din punctul de vedere al asigurării securității fizice și propunerea de măsuri concrete de diminuare a riscurilor înseamnă un prim pas pentru o acțiune simplă și eficientă de prevenire.

  • umo serv
  • umo serv
  • umo serv
  • umo serv
  • umo serv
  • umo serv
Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro