paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
Un nou serviciu oferit de UMO Serv: evaluarea riscului la securitatea fizică
Postat in 23 octombrie 2014, in categoria Noutati

UMO Serv este prima companie de pază și protecție din județul Vrancea care este atestată pentru evaluarea riscului la securitatea fizică. Acest nou serviciu constituie o metodă complexă și eficientă de analiză și evaluare în vederea stabilirii unor măsuri de control și diminuare a riscurilor, vulnerabilităților și amenințărilor care pot pune în pericol viața, integritatea corporală sau libertatea persoanei ori pot aduce prejudicii materialelor sau valorilor deținute de firme sau instituții.

UMO Serv a adăugat acest important serviciu de protecție la portofoliul său pentru că o analiză a situației din punctul de vedere al asigurării securității fizice și propunerea de măsuri concrete de diminuare a riscurilor înseamnă un prim pas pentru o acțiune simplă și eficientă de prevenire.

Această noutate, în premieră pe piața serviciilor de securitate din județul Vrancea, ridică și mai mult standardele și calitatea serviciilor oferite de UMO Serv, orientarea către client și eficiența protecției completează sistemul integrat de siguranță oferit fiecărui beneficiar, acela de a fi Perfect Protejat.

umo-serv-vrancea-evaluare-risc-securitate-fizica-1

 

Sorry, the comment form is closed at this time.