umo serv paza focsani
UMO Serv a susținut cea de-a XV-a editie a MEMORIALULUI ”Aurel Cîmpeanu”

Organizată în memoria antrenorului vrâncean care a pregătit în decursul carierei sale unii dintre cei mai reprezentativi judoka ai Vrancei și României, Turneul Internațional de Judo MEMORIALUL ”Aurel Cîmpeanu” din acest an a reunit 497 de sportivi, aceștia provenind de la 56 de cluburi de judo din șase țări, cu toții concurând la categoriile masculin U14, U16 și U18 respectiv feminin U14 și U16, totodată fiind organizat și un puternic turneu OPEN pentru seniori.

Clasamentul final pe echipe a fost următorul: locul I – Asociația Județeană de Judo Vrancea, locul II – CSM Pitești, locul III – CSS Șoimii Sibiu și Wolf Chișinău.

Turneul OPEN pentru seniori a fost câștigat de sportivul Băldean Teodor de la clubul CJAM Bistrița, în urma unei finale spectaculoase și extrem de disputate.

Unul dintre cei mai spectaculoși și explozivi sportivi, marele campion GEORGII ZANTARAIA a fost invitatul special al Memorialului, alături de el fiind prezenți la competiția desfășurată în Sala Sporturilor din Focșani și fondatorul școlii vrâncene de judo LUCIAN GRIGOROPOL, în prezent antrenor în SUA, deținător al centurii negre patru dan, împreună cu colegul său de antrenament din anii `70, ALI EDEN, actualmente profesor doctor în științe economice, cadru didactic la ASE București, dar și marea sportivă vrânceană ALINA CROITORU, în prezent antrenoare de judo la un club sportiv din București.

Memorialul AUREL CÎMPEANU a fost onorat de prezența vicepreședintelui Federației Române de Judo HAMZA KARIMOV, acesta susținând cu pasiune, pe parcursul competiției vrâncene, tinerii participanți în drumul lor spre marea performanță.
Evenimentul sportiv a fost organizat de CSM Focșani 2007 și Asociația Județeană de Judo Vrancea în colaborare cu ASOCIAȚIA DE SECURITATE și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, cu sprijinul LPS Focșani, CSS Focșani și al Clubului Sportiv Unirea Focșani.

Sponsorii competiției au fost companiile UMO Serv, ARTIFEX și PANDORA Prod, această ediție fiind susținută și de către Primăria Municipiului Focșani.

De menționat și ajutorul dat competiției de Carrefour Focșani, Altdorf Tehnik, Conf Binale Mălinoiu, Crama Gîrboiu și Clubul Rotary VARANA Focșani, cât și implicarea corpului de tineri voluntari Interact, aceștia contribuind la buna desfășurare a spectacolului sportiv.

Cadoul organizatorilor pentru micii judoka a fost prezența lui GEORGII ZANTARAIA la stagiul de pregătire organizat în Sala Sporturilor din Focșani a doua zi după competiție, acesta oferind exemplul propriu celor aproximativ 200 de tineri prezenți pe tatami.

UMO Serv mulțumește ASOCIAȚIEI DE SECURITATE pentru că a făcut posibilă aducerea marelui campion GEORGII ZANTARAIA pentru Turneul Internațional de Judo ediția 2017, prezența aceastei legende a judoului mondial fiind o motivație în plus pentru tinerii judoka aflați în competiția de la Focșani.

A fost o competiție extraordinară, cu un înalt nivel organizatoric dar și sportiv, prezența acestor invitați fiind extrem de onorantă pentru Municipiul Focșani, o comunitate care știe să respecte campionii sportivi de ieri, de azi precum și cei de mâine!

UMO SERV în comunitate

UMO Serv a fost unul dintre sponsorii TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul AUREL CÎMPEANU ediția a XVI-a care s-a desfășurat   … continuare

Cicliștii participanți la cea de-a IV-a ediție a traseului ”Mausolee pe bicicletă” au fost perfect protejați de către echipa UMO   … continuare

UMO Serv a asigurat paza și protecția la Focsani Blues Festival 3.0, cel mai mare festival de blues din România   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro