paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
UMO Serv sprijina tinerii karateka de la Clubul Sportiv Kazumi Panciu
Postat in 3 mai 2013, in categoria UMO in comunitate

Compania noastră este mereu alături de tinerii sportivi, talentați și ambițioși care doresc, ca și UMO Serv, să facă performanță! Un astfel de sportiv talent este și Georgiana Cociorbă, de la clubul sportiv Kazumi Panciu, care a fost sponsorizată de UMO Serv pentru a putea face deplasarea la Campionatul European de Karate Shotokan din Eger (Ungaria) acolo unde, alături de ceilalți sportivi ai clubului, a avut evoluții foarte bune. Clubul Kazumi s-a întors de la acest campionat european cu două medalii de bronz, una la categoria copii – 38 kg și una la categoria cadeți – 53 kg.

Cu acest prilej legat de sprijinul acordat de companie tinerei karateka, între Clubul Sportiv Kazumi din Panciu și UMO Serv s-a semnat un parteneriat de imagine. Astfel clubul de karate devine imaginea UMO Serv începând cu data de 25 aprilie 2013, pentru că ambele entități urmăresc performanța în activitățile pe care le desfășoară, sunt ghidate de profesionalism și de valoare. Prin acest parteneriat compania noastră dorește să fie permanent alături de sportivii vrânceni care au evoluții deosebite la competițiile naționale și internaționale, CS Kazumi fiind performer la campionatele europene și mondiale de karate.

Despre parteneriarul de imagine și sprijinul acordat de UMO Serv au fost relatate detalii in presa locală: Sportul de Vrancea, Monitorul de Vrancea (articol 1), Monitorul de Vrancea (articol 2).

 

Sorry, the comment form is closed at this time.