umo serv paza focsani

UMO Serv sprijina tinerii karateka de la Clubul Sportiv Kazumi Panciu

Compania noastră este mereu alături de tinerii sportivi, talentați și ambițioși care doresc, ca și UMO Serv, să facă performanță! Un astfel de sportiv talent este și Georgiana Cociorbă, de la clubul sportiv Kazumi Panciu, care a fost sponsorizată de UMO Serv pentru a putea face deplasarea la Campionatul European de Karate Shotokan din Eger (Ungaria) acolo unde, alături de ceilalți sportivi ai clubului, a avut evoluții foarte bune. Clubul Kazumi s-a întors de la acest campionat european cu două medalii de bronz, una la categoria copii – 38 kg și una la categoria cadeți – 53 kg.

Cu acest prilej legat de sprijinul acordat de companie tinerei karateka, între Clubul Sportiv Kazumi din Panciu și UMO Serv s-a semnat un parteneriat de imagine. Astfel clubul de karate devine imaginea UMO Serv începând cu data de 25 aprilie 2013, pentru că ambele entități urmăresc performanța în activitățile pe care le desfășoară, sunt ghidate de profesionalism și de valoare. Prin acest parteneriat compania noastră dorește să fie permanent alături de sportivii vrânceni care au evoluții deosebite la competițiile naționale și internaționale, CS Kazumi fiind performer la campionatele europene și mondiale de karate.

Despre parteneriarul de imagine și sprijinul acordat de UMO Serv au fost relatate detalii in presa locală: Sportul de Vrancea, Monitorul de Vrancea (articol 1), Monitorul de Vrancea (articol 2).

 
UMO SERV în comunitate

Organizat în memoria antrenorului Aurel Cîmpeanu, vrânceanul care a pregătit în decursul carierei sale pe unii dintre cei mai reprezentativi   … continuare

Cel mai mare festival de blues din România a avut loc la Focșani în weekendul 9-11 septembrie 2016 fiind o   … continuare

Festivalul ”Rinascimento Musici”, aflat la a doua ediție, a avut loc în perioada 20 și 22 mai 2016 și a   … continuare

Contact
str. Str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: 0237/217.482
dispecerat: 0728-409.409
secretariat: 0728-978.877
e-mail: office@umoserv.ro