umo serv paza focsani

UMO Serv a sponsorizat cea de-a doua ediție a festivalului de muzică clasică ”Rinascimento Musici”

Festivalul ”Rinascimento Musici”, aflat la a doua ediție, a avut loc în perioada 20 și 22 mai 2016 și a adus un moment de calitate în viața culturală a municipiului nostru, recunoscut pentru îndelungata tradiție a muzicii culte.

Evenimentul, sprijinit de compania UMO Serv alături de alți sponsori importanți din județul nostru, a debutat în prima zi cu expoziția ”Muzicieni în arhivele C.N.A.S.A.S.” organizată de Muzeul Național GEORGE ENESCU în foaierul Ateneului Popular ”Mr. Gh. Pastia” din Focșani. Expoziția a fost deschisă publicului larg pe toată durata festivalului.

În fiecare zi a evenimentului, pe esplanada Muzeului ”Trepte de Istorie”, în aer liber, numeroșii iubitori de muzică clasică s-au bucurat de prestații de excepție din partea cvartetului Consonanțe, a cvintetului Bucharest Winds, a cvintetului Renaissance, dar și de un recital la pian, prestații care au adus în fața publicului focșănean lucrări importante ale muzicii clasice românești și universale.

UMO Serv a susținut și în acest an festivalul de muzică clasică ”Rinascimento Musici”, eveniment care și-a propus să refacă și să continue tradiția muzicală a municipiului Focșani și să ofere publicului meloman o muzică de calitate.

umo-serv-1

umo-serv-2

umo-serv-3

umo-serv-4

umo-serv-5

umo-serv-6

umo-serv-7

UMO SERV în comunitate

Organizat în memoria antrenorului Aurel Cîmpeanu, vrânceanul care a pregătit în decursul carierei sale pe unii dintre cei mai reprezentativi   … continuare

Cel mai mare festival de blues din România a avut loc la Focșani în weekendul 9-11 septembrie 2016 fiind o   … continuare

Festivalul ”Rinascimento Musici”, aflat la a doua ediție, a avut loc în perioada 20 și 22 mai 2016 și a   … continuare

Contact
str. Str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: 0237/217.482
dispecerat: 0728-409.409
secretariat: 0728-978.877
e-mail: office@umoserv.ro