umo serv paza focsani
UMO Serv a participat la cea de-a XIV-a editie a Memorialului AUREL CIMPEANU

Organizat în memoria antrenorului Aurel Cîmpeanu, vrânceanul care a pregătit în decursul carierei sale pe unii dintre cei mai reprezentativi judoka ai Vrancei și ai României, TURNEUL INTERNAȚIONAL De Judo Memorialul AUREL CÎMPEANU ediția a XIV-a a reunit participanți din șase țări, de la 44 de cluburi de judo, fiind prezenți un număr de 445 de sportivi. Aceștia au concurat la categoriile masculin U14, U16 și U18 respectiv feminin U14 și U16, fiind organizat și un turneu OPEN pentru seniori.

Clasamentul final pe echipe a fost următorul: locul I – Asociația Județeană de Judo Vrancea, locul II – LPS CSS Liberty Oradea, locul III – CSS Ploiești și Clubul Temerarul Sibiu.

Turneul OPEN pentru seniori a fost câștigat de DANIEL NATEA, în prezent, considerăm noi, cel mai bun produs al școlii românești de judo, acesta fiind singurul judoka (băieți) al României prezent la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an.

Legenda judoului mondial ILIAS ILIADIS a fost invitatul special al Memorialului, alături de el fiind prezenți la competiția desfășurată în Sala Sporturilor din Focșani și titrații ALINA DUMITRU, campioană olimpică, mondială și europeană, ADRIAN CROITORU, campion mondial și european, precum și fondatorul școlii vrâncene de judo LUCIAN GRIGOROPOL, în prezent antrenor în SUA, deținător al centurii negre patru DAN.

Memorialul a fost organizat de Asociația Județeană de Judo Vrancea și CSM Focșani 2007, în colaborare cu ASOCIAȚIA DE SECURITATE și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, cu sprijinul LPS Focșani și al Clubului Sportiv Unirea Focșani. Sponsorii competiției au fost companiile vrâncene UMO Serv, ARTIFEX și PANDORA Prod, ediția din acest an beneficiind în premieră și de aportul oferit de către Primăria Municipiului Focșani. De menționat și ajutorul acordat competiției de Carrefour Focșani și Crama Gîrboiu, precum și implicarea corpului de tineri voluntari ce au oferit un ajutor prețios pentru buna desfășurare a spectacolului sportiv.

UMO Serv mulțumește ASOCIAȚIEI DE SECURITATE pentru că a făcut posibilă aducerea marelui campion ILIAS ILIADIS pentru TURNEUL INTERNAȚIONAL De Judo, prezența aceastei legende a judoului mondial fiind o motivație în plus pentru tinerii judoka aflați în competiția de la Focșani.

A fost o competiție extraordinară, de neuitat, cu un înalt standard sportiv dar și organizatoric, prezența acestor mari campioni fiind extrem de onorantă pentru noi, comunitatea focșăneană demonstrând încă o dată că posedă știința respectului față de valorile sportive trecute, prezente și viitoare!

umo-serv-memorial-judo-1

umo-serv-memorial-judo-2

umo-serv-memorial-judo-3

umo-serv-memorial-judo-4

umo-serv-memorial-judo-5

umo-serv-memorial-judo-6

UMO SERV în comunitate

UMO Serv a fost unul dintre sponsorii TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul AUREL CÎMPEANU ediția a XVI-a care s-a desfășurat   … continuare

Cicliștii participanți la cea de-a IV-a ediție a traseului ”Mausolee pe bicicletă” au fost perfect protejați de către echipa UMO   … continuare

UMO Serv a asigurat paza și protecția la Focsani Blues Festival 3.0, cel mai mare festival de blues din România   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro