umo serv paza focsani
UMO Serv a fost partener al AEROMANIA 10 ANI – ediția 2016

AEROMANIA, cel mai spectaculos show privat de acrobație aeriană din România, a fost și în acest an o atracție deosebită pentru iubitorii de adrenalină, pasionații de aviație sau miile de turiști care au fost pe 2 iulie 2016 la Aeroportul Internațional din Tuzla, județul Constanța.

Spectacolul a fost de anvergură internațională, fiind prezenți unii dintre cei mai faimoși acrobați din lume care au executat demonstrații care au tăiat răsuflarea celor prezenți. Dintre ei s-a remarcat încă o dată lituanianul Jurgis Kairys, multiplu campion european și mondial la acrobație aeriană, cu figurile create de el: ”Roata lui Kairys” (care seamănă cu roata dintr-un parc de distracții), ”Micul Loop” (o spirală pe cer) si ”Cobra” (una dintre primele acrobații aeriene făcute sub semnătura sa).

Show-ul aviatic a fost completat de demonstrații militare cu avioane (MIG 21 Lancer) și elicoptere (IAR 330 Puma) din flota Forțelor Navale și Forțelor Aeriene Române. De asemenea, Hawks of Romania, reprezentanți ai țării noastre la evenimentele aviatice internaționale, și balonul cu aer cald al Aeroclubului României au dat culoare evenimentului. Mitingul de pe cer a fost completat de parașutiști și de tradiționalul deja număr aviatico-pirotehnic susținut de Air Bandits.
Pentru pasionați, evenimentul a avut și expoziții aviatice, motociclete sau cu mașini de epocă, iar spectacolul a fost încheiat cu concerte de muzică și atmosferă bună, care au marcat la cel mai înalt nivel AEROMANIA 10 ANI.

UMO Serv a fost și la această ediție unul dintre partenerii acestui impresionant show aviatic și a asigurat paza și securitatea pe toată desfășurarea evenimentului.
În condițiile în care și în acest an a participat un număr mare de spectatori, fiind prezenți peste 10.000, evenimentul s-a desfășurat în cele mai bune condiții, serviciul de securitate asigurat cu profesionalism de UMO Serv neînregistrând nici măcar un incident.

UMO Serv se va implica în continuare în organizarea de activități sportive și va sprijini evenimentele de mare anvergură care se vor desfășura pentru publicul larg, ca un semn al interesului manifestat pentru promovarea muncii și a talentului sportivilor, indiferent de sportul pe care îl practică.

umo-serv-aeromania-2016-5

umo-serv-aeromania-2016-1

umo-serv-aeromania-2016-2

umo-serv-aeromania-2016-3

umo-serv-aeromania-2016-4

umo-serv-aeromania-2016-6

 

umo-serv-aeromania-2016-8

umo-serv-aeromania-2016-9

umo-serv-aeromania-2016-10

umo-serv-aeromania-2016-11

umo-serv-aeromania-2016-12

Noutăți

Pe data de 01 noiembrie 2020, compania UMO Serv a aniversat împlinirea a 27 de ani de activitate în domeniul   … continuare

UMO Serv a asigurat paza și securitatea la Focsani Blues Festival, cel mai mare festival de blues din România, eveniment   … continuare

Bine ai revenit acasă, Gelu! Echipa UMO a avut plăcerea de a-l primi cu brațele deschise pe fostul Șef al   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro