umo serv paza focsani
UMO Serv este partener autorizat al Axis Communications, liderul mondial al soluțiilor inteligente de supraveghere video IP (de rețea)

Începând cu 01.05.2014 compania UMO Serv a devenit partener autorizat al Axis Communications, care este liderul global în materie de securitate video IP. Prin această colaborare, UMO Serv care implementează proiecte integrate de securitate, va avea acces la cele mai inovative și performante produse și tehnologii Axis.

Axis Communicatios are peste 1.600 de angajați în peste 40 de țări, este prezentă prin partenerii săi în 179 de țări și comercializează produse inovative care includ camere video de rețea, video servere, accesorii și soluții de management video.

UMO Serv va oferi soluțiile de supraveghere video de la Axis, soluții cu platforme tehnice inovatoare bazate pe standarde Open IP, camere care se integrează cu orice tip de rețea IP, inclusiv pe Internet, care permit vizualizarea și înregistrarea de la distanță din orice locație din lume. De asemenea, aceste produse care vor fi oferite de UMO Serv clienților săi aduc caracteristici importante de analiză video, cum ar fi detecția la mișcare, detecția audio sau alarme de tamper.

Ca dovadă a capacității sale recunoscută în toată lumea, Axis Communications a semnat un parteneriat cu Bentel Sistem, colaborator al UMO Serv și un distribuitor de echipamente de securitate cu peste 15 ani de experiență în România.

Acest parteneriat va asigura clienții și colaboratorii UMO Serv că sistemele de securitate, soluțiile și serviciile profesionale oferite de compania noastră sunt de cea mai înaltă calitate, iar portofoliul complex va asigura aplicații multiple de securitate, va coordona trecerea de la tehnologiile analogice la platformele digitale în supravegherea video.

Totul pentru a fi Perfect Protejat!

UMO SERV SRL partener autorizat AXIS

Noutăți

Brandul UMO Serv a aniversat un sfert de veac de activitate în domeniul securității private la data de 01 noiembrie   … continuare

Evaluarea riscului la securitatea fizică obligatorie este un serviciu destinat creșterii nivelului de securitate al obiectivului dumneavoastră. Începând cu data   … continuare

Ca de fiecare data in ultimii ani, UMO Serv a asigurat cu seriozitate si profesionalism securitatea celui mai mare show   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro