umo serv paza focsani

UMO Serv, deschizătoare de drum în domeniul tehnologiilor avansate de supraveghere video

Prima societate de profil din domeniul sistemelor electronice de securitate care a instalat un sistem de supraveghere video pe o platformă petrolieră din Marea Neagră este UMO Serv!

Această realizare vine ca un raspuns normal al expertizei și performanțelor tehnice ale companiei noastre ce a realizat acest proiect de sistem CCTV pe o platformă marină aflată în apele teritoriale române.

Acest sistem performant de supraveghere video este foarte eficient pentru asigurarea securității și extrem de profitabil deoarece reduce considerabil cheltuielile beneficiarului cu personalul alocat acestei activități. Sistemul CCTV este format dintr-un set de camere video specializate pentru exploatarea in mediu explozibil. Caracteristicile speciale ale acestor camere au ca bază setul de facilități tehnice oferite dispecerului pentru supravegherea cu acuratețe a platformei marine. Utilitatea acestor camere este reliefată de capacitatea de a vizualiza de la distanță și on-line din oricare parte a câmpului de operațiuni starea de funcționare a echipamentelor petroliere.

Vizualizarea, înregistrarea și interpretarea imaginilor video furnizate de sistemul video de supraveghere se face pe o altă platformă, în rețea point to point, aflată la aproximativ 10 mile distanță de cea monitorizată video, prin conexiune pe fibra optică.

Experiența de 20 de ani a companiei în domeniul securității și-a pus amprenta pe această lucrare emblematică, atât calitatea echipamentelor de supraveghere instalate cât și profesionalismul cu care s-a efectuat instalarea acestora fiind în deplină concordanță cu cerințele beneficiarului final și a legislației în vigoare.

umo-serv-1

umo-serv-2

umo-serv-4

umo-serv-3

umo-serv-5

umo-serv-6

Noutăți

AEROMANIA, cel mai spectaculos show privat de acrobație aeriană din România, a fost și în acest an o atracție deosebită   … continuare

Peste 60 de modele noi de autoturisme au fost expuse la Salonul Auto Vrancea ediția 2016 care s-a desfășurat între   … continuare

Aeromania, unul dintre cele mai importante show-uri aviatice din România, a ajuns la ediția cu numărul 10 iar în acest   … continuare

Contact
str. Str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: 0237/217.482
dispecerat: 0728-409.409
secretariat: 0728-978.877
e-mail: office@umoserv.ro