umo serv paza focsani
UMO Serv, deschizătoare de drum în domeniul tehnologiilor avansate de supraveghere video

Prima societate de profil din domeniul sistemelor electronice de securitate care a instalat un sistem de supraveghere video pe o platformă petrolieră din Marea Neagră este UMO Serv!

Această realizare vine ca un raspuns normal al expertizei și performanțelor tehnice ale companiei noastre ce a realizat acest proiect de sistem CCTV pe o platformă marină aflată în apele teritoriale române.

Acest sistem performant de supraveghere video este foarte eficient pentru asigurarea securității și extrem de profitabil deoarece reduce considerabil cheltuielile beneficiarului cu personalul alocat acestei activități. Sistemul CCTV este format dintr-un set de camere video specializate pentru exploatarea in mediu explozibil. Caracteristicile speciale ale acestor camere au ca bază setul de facilități tehnice oferite dispecerului pentru supravegherea cu acuratețe a platformei marine. Utilitatea acestor camere este reliefată de capacitatea de a vizualiza de la distanță și on-line din oricare parte a câmpului de operațiuni starea de funcționare a echipamentelor petroliere.

Vizualizarea, înregistrarea și interpretarea imaginilor video furnizate de sistemul video de supraveghere se face pe o altă platformă, în rețea point to point, aflată la aproximativ 10 mile distanță de cea monitorizată video, prin conexiune pe fibra optică.

Experiența de 20 de ani a companiei în domeniul securității și-a pus amprenta pe această lucrare emblematică, atât calitatea echipamentelor de supraveghere instalate cât și profesionalismul cu care s-a efectuat instalarea acestora fiind în deplină concordanță cu cerințele beneficiarului final și a legislației în vigoare.

umo-serv-1

umo-serv-2

umo-serv-4

umo-serv-3

umo-serv-5

umo-serv-6

Noutăți

Brandul UMO Serv a aniversat un sfert de veac de activitate în domeniul securității private la data de 01 noiembrie   … continuare

Evaluarea riscului la securitatea fizică obligatorie este un serviciu destinat creșterii nivelului de securitate al obiectivului dumneavoastră. Începând cu data   … continuare

Ca de fiecare data in ultimii ani, UMO Serv a asigurat cu seriozitate si profesionalism securitatea celui mai mare show   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro