paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
UMO Serv a asigurat securitatea la Salonul Auto Vrancea 2016
Postat in 15 iunie 2016, in categoria Noutati

Peste 60 de modele noi de autoturisme au fost expuse la Salonul Auto Vrancea ediția 2016 care s-a desfășurat între 10 și 12 iunie în Piața Unirii din Focșani. La ediția din acest an fost prezente 13 branduri auto, unele în premieră cum ar fi Porsche sau Jaguar alături de mărci consacrate precum Mercedes, BMW, Audi, Mitsubishi, Volkswagen, Dacia, Renault, Skoda, Nissan, Volvo sau Land Rover.

Un alt element de atracție al SAV 2016 a fost și prezența a șapte mașini de epocă, alături de care mulți dintre vizitatori și-au făcut poze, și șapte mașini tunate. În seara de sâmbătă autoturismele prezentate la Salonul Auto au fost și într-o caravană care a străbătut municipiul pentru a fi admirate de către locuitorii Focșaniului.

Și în acest an UMO Serv a asigurat paza și securitatea evenimentului pe toată durata sa, agenții de securitate fiind prezenți atât pe timpul zilei dar și pe timp de noapte la Salonul Auto Vrancea 2016. Activitatea de pază s-a desfășurat fără niciun incident, mai ales în condițiile în care valoarea autoturismelor expuse a fost una semnificativă iar vizitatorii au fost într-un număr mare și în acest an.

Prezența discretă dar impunătoare a agenților de securitate UMO Serv prezenți la eveniment a fost în nota de eleganță a Salonului Auto Vrancea 2016.

umo-serv-sav-2016-1

umo-serv-sav-2016-2

umo-serv-sav-2016-3

umo-serv-sav-2016-4

Sorry, the comment form is closed at this time.