umo serv paza focsani

UMO Serv a asigurat securitatea Focșani Blues Festival ediția 01

Cel mai mare festival de blues din România a avut loc la Focșani în weekendul 9-11 septembrie 2016 fiind o adevărată sărbătoare pentru iubitorii de muzică bună, cu prestații de înaltă calitate și vibrație din partea unor artiști de excepție. A fost o experiență memorabilă pentru miile de spectatori din municipiul nostru și cei veniți din multe colțuri ale țării, un festival care a pus din nou muzica blues în inimile noastre.

Pe scena acestei prime ediții a Focșani Blues Festival au urcat peste 30 de artiști din țară dar și 40 din străinătate. Printre ei s-au numărat Soul Serenade, Nightlosers, Canaf, Earl Thomas&The Royal Guard, Phillip Fankhauser, AG Weinberger, Henrik Frieschlander Trio. Au fost artiști importanți ai acestui gen de muzică, care au ridicat în picioare publicul spectator și care au impresionat cu talentul și calitatea prestațiilor live.

Acest spectacol de înaltă ținută a beneficiat de serviciile de securitate oferite de UMO Serv, nefiind înregistrat niciun incident pe întreaga durată a acestuia. Au fost prezente câteva mii de spectatori în fiecare seară a evenimentului desfășurat în aer liber, iar unul dintre invitații speciali ai organizatorilor fiind chiar ambasadorul Elveției la București care s-a aflat în public în seara de sâmbătă a festivalului.

Așa cum este firesc, UMO Serv este alături de de evenimentele importante care au loc în județul nostru, cei 23 de ani de profesionalism ajutându-ne să menținem un climat de siguranță deplină la aceste manifestări.

 

 

 

umo-serv-fbf01-3

umo-serv-fbf01-4

umo-serv-fbf01-5

 

 

 

UMO SERV în comunitate

Organizat în memoria antrenorului Aurel Cîmpeanu, vrânceanul care a pregătit în decursul carierei sale pe unii dintre cei mai reprezentativi   … continuare

Cel mai mare festival de blues din România a avut loc la Focșani în weekendul 9-11 septembrie 2016 fiind o   … continuare

Festivalul ”Rinascimento Musici”, aflat la a doua ediție, a avut loc în perioada 20 și 22 mai 2016 și a   … continuare

Contact
str. Str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: 0237/217.482
dispecerat: 0728-409.409
secretariat: 0728-978.877
e-mail: office@umoserv.ro