paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
UMO Serv alături de Mihai, un mic înger
Postat in 23 septembrie 2014, in categoria UMO in comunitate

Campania ”Îngeri pentru îngeri” organizată de fundația ”Mereu aproape” și-a propus să acorde ajutor umanitar pentru copiii cu grave probleme de sănătate, copii care merită o șansă și suport pentru tratamentele costisitoare.

Această campanie se desfășoară sub forma unui turneu în 14 orașe din România, care a început din luna august 2014, cu artiști importanți din zona muzicii moderne cât și a celei folclorice reuniți pentru un festival de calitate prin care să se adune fonduri și donații pentru copiii foarte bolnavi.

UMO Serv a asigurat protecția la evenimentul ”Îngeri pentru îngeri” care s-a desfășurat la Focșani în week-endul 12-14 septembrie, care a avut ca punct de reper concertul trupei Talisman, alături alți artiști bine cunoscuți de pe scena muzicii ușoare și populare.

Pe tot parcursul evenimentului, la o urnă special amenajată în apropierea scenei din Piața Unirii, focșănenii în număr mare au făcut donații pentru Mihai, un băiețel de doar un an și jumătate, cu grave probleme neoromotorii și de vedere. Fondurile colectate pentru acest mic înger îl vor ajuta să meargă în SUA pentru tratament și, să sperăm, pentru o vindecare completă.

UMO Serv a fost alături de fundația ”Mereu aproape” în această campanie umanitară și va continua să se implice în inițiative care să ajute tinerii sau bătrânii cu probleme de sănătate și să fie un membru activ al comunității care să promoveze principiile responsabilității sociale.

umo-serv-donatie-1

umo-serv-donatie-2

umo-serv-donatie-3

umo-serv-donatie-4

umo-serv-donatie-5

umo-serv-donatie-6

Sorry, the comment form is closed at this time.