umo serv paza focsani

UMO Serv alături de Mihai, un mic înger

Campania ”Îngeri pentru îngeri” organizată de fundația ”Mereu aproape” și-a propus să acorde ajutor umanitar pentru copiii cu grave probleme de sănătate, copii care merită o șansă și suport pentru tratamentele costisitoare.

Această campanie se desfășoară sub forma unui turneu în 14 orașe din România, care a început din luna august 2014, cu artiști importanți din zona muzicii moderne cât și a celei folclorice reuniți pentru un festival de calitate prin care să se adune fonduri și donații pentru copiii foarte bolnavi.

UMO Serv a asigurat protecția la evenimentul ”Îngeri pentru îngeri” care s-a desfășurat la Focșani în week-endul 12-14 septembrie, care a avut ca punct de reper concertul trupei Talisman, alături alți artiști bine cunoscuți de pe scena muzicii ușoare și populare.

Pe tot parcursul evenimentului, la o urnă special amenajată în apropierea scenei din Piața Unirii, focșănenii în număr mare au făcut donații pentru Mihai, un băiețel de doar un an și jumătate, cu grave probleme neoromotorii și de vedere. Fondurile colectate pentru acest mic înger îl vor ajuta să meargă în SUA pentru tratament și, să sperăm, pentru o vindecare completă.

UMO Serv a fost alături de fundația ”Mereu aproape” în această campanie umanitară și va continua să se implice în inițiative care să ajute tinerii sau bătrânii cu probleme de sănătate și să fie un membru activ al comunității care să promoveze principiile responsabilității sociale.

umo-serv-donatie-1

umo-serv-donatie-2

umo-serv-donatie-3

umo-serv-donatie-4

umo-serv-donatie-5

umo-serv-donatie-6

UMO SERV în comunitate

Organizat în memoria antrenorului Aurel Cîmpeanu, vrânceanul care a pregătit în decursul carierei sale pe unii dintre cei mai reprezentativi   … continuare

Cel mai mare festival de blues din România a avut loc la Focșani în weekendul 9-11 septembrie 2016 fiind o   … continuare

Festivalul ”Rinascimento Musici”, aflat la a doua ediție, a avut loc în perioada 20 și 22 mai 2016 și a   … continuare

Contact
str. Str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: 0237/217.482
dispecerat: 0728-409.409
secretariat: 0728-978.877
e-mail: office@umoserv.ro