umo serv paza focsani
UMO Serv alături de Mihai, un mic înger

Campania ”Îngeri pentru îngeri” organizată de fundația ”Mereu aproape” și-a propus să acorde ajutor umanitar pentru copiii cu grave probleme de sănătate, copii care merită o șansă și suport pentru tratamentele costisitoare.

Această campanie se desfășoară sub forma unui turneu în 14 orașe din România, care a început din luna august 2014, cu artiști importanți din zona muzicii moderne cât și a celei folclorice reuniți pentru un festival de calitate prin care să se adune fonduri și donații pentru copiii foarte bolnavi.

UMO Serv a asigurat protecția la evenimentul ”Îngeri pentru îngeri” care s-a desfășurat la Focșani în week-endul 12-14 septembrie, care a avut ca punct de reper concertul trupei Talisman, alături alți artiști bine cunoscuți de pe scena muzicii ușoare și populare.

Pe tot parcursul evenimentului, la o urnă special amenajată în apropierea scenei din Piața Unirii, focșănenii în număr mare au făcut donații pentru Mihai, un băiețel de doar un an și jumătate, cu grave probleme neoromotorii și de vedere. Fondurile colectate pentru acest mic înger îl vor ajuta să meargă în SUA pentru tratament și, să sperăm, pentru o vindecare completă.

UMO Serv a fost alături de fundația ”Mereu aproape” în această campanie umanitară și va continua să se implice în inițiative care să ajute tinerii sau bătrânii cu probleme de sănătate și să fie un membru activ al comunității care să promoveze principiile responsabilității sociale.

umo-serv-donatie-1

umo-serv-donatie-2

umo-serv-donatie-3

umo-serv-donatie-4

umo-serv-donatie-5

umo-serv-donatie-6

UMO SERV în comunitate

Organizată în memoria antrenorului vrâncean care a pregătit în decursul carierei sale unii dintre cei mai reprezentativi judoka ai Vrancei   … continuare

UMO Serv a fost partener al evenimentului ”Mausolee pe bicicletă: 100 de participanți pentru o ediție centenară” care s-a desfășurat   … continuare

UMO Serv a fost și în acest an partener al celui mare festival de blues din România, ”Focșani Blues Festival”   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro