umo serv paza focsani
UMO Serv a sărbătorit 20 de ani frUMOși de activitate

Pe 1 noiembrie 2013, compania UMO Serv a împlinit 20 de ani de activitate, ani plini de provocări dar și de realizări extraordinare. A fost o zi specială în care UMO Serv a sărbătorit alături de clienții, angajații și colaboratorii săi cele două decenii de progres în domeniul securității umane și electronice.

Un prim eveniment al acestei frUMOase aniversări a fost plantarea a douăzeci de copaci ornamentali în parcul Alexandru Vlahuță din Focșani, pentru a marca ziua festivă a firmei și în semn de respect adus comunității în care UMO Serv își desfășoară o mare parte a activității profesionale.

Cu ocazia acestuia, parte a concepției de apropiere față de comunitatea din care facem parte dar și de creștere continuă a calității serviciilor și produselor specifice oferite în piață, a fost și Simpozionul pe teme de securitate și protecție pe care UMO Serv l-a organizat tot la Focșani, fiind o inițiativă unică pentru piața securității private din județul Vrancea. Au fost invitate cele mai importante firme de profil din județele Vrancea, Bacău, Brăila, Galați, Buzău și Vaslui, alături de trei dintre numele exponențiale de pe piața sistemelor electronice de securitate din România, respectiv:
– Bentel Sistem, cu o prezentare a sistemelor de supraveghere video și o comparație între sistemele video IP, analogice și HD SDI;
– Emporium, ce a făcut o prezentare a celor mai noi produse din gama sistemelor de alarmare antiefracție;
– Astal ST, cu ultimele noutăți legate de sistemele de detecție incendiu, stingere și desfumare: convențional vs adresabil.

Un alt reper important al simpozionului a fost și lansarea portalului www.perfectprotejat.ro, un website destinat atât firmelor de securitate și protecție cât și clienților acestora, un loc de întâlnire a informațiilor de pe această piață, a ultimelor reglementări legislative, a ofertelor și promoțiilor și a articolelor de specialitate pe teme specifice. Portalul vine în întâmpinarea clienților care caută produse sau servicii de securitate și este un bun instrument de promovare pentru companiile înscrise în baza de date a site-ului. Cei prezenți la Simpozionul organizat de UMO Serv au fost informați și despre ultimele reglementări legislative în domeniu de către reprezentații IPJ Vrancea, care au participat activ la această manifestare.

Sărbatoarea UMO Serv a continuat la ceas de seara cu dineul organizat în cinstea clienților, angajaților și colaboratorilor firmei, care au primit diplome de excelență și mulțumiri din partea conducerii, ca semn al respectului și a bunei colaborări în toți acești 20 de ani frUMOși !

UMO SERV în comunitate

Organizată în memoria antrenorului vrâncean care a pregătit în decursul carierei sale unii dintre cei mai reprezentativi judoka ai Vrancei   … continuare

UMO Serv a fost partener al evenimentului ”Mausolee pe bicicletă: 100 de participanți pentru o ediție centenară” care s-a desfășurat   … continuare

UMO Serv a fost și în acest an partener al celui mare festival de blues din România, ”Focșani Blues Festival”   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro