umo serv paza focsani

UMO Serv a plantat copaci pentru un aer mai curat

UMO Serv a participat la o acțiune de plantat copaci și arbuști ornamentali în curtea Spitalului Județean de Urgență din Focșani, sâmbătă 28 aprilie, alături de membrii din conducerea spitalului, medici, asistenți și personal auxiliar. A fost o inițiativă foarte bună pentru reornamentarea și igienizarea curții spitalului, un loc în care pacienții sau vizitatorii lor pot respira aer curat și sănătos.

Deoarece este un partener de încredere al Spitalului Județean pentru care asigură serviciile de pază, UMO Serv s-a a alăturat acțiunii cu o bună parte din personalul său, pentru că apreciază natura și aerul curat ca fiind primii pași către o viață sănătoasă și stabilă.

Alături de UMO Serv și conducerea spitalului a venit și Direcția Silvică dar și un peisagist autorizat , împreună au plantat mai mulți copăcei din speciile tei, mesteacăn și pin, dar și arbuști ornamentali care se pretează spațiilor verzi din jurul unităților sanitare. Astfel curtea Spitalului Județean a devenit un spațiu oxigenat și relaxant pentru cei bolnavi sau vizitatori, protejați cu multă siguranță de compania UMO Serv.

UMO SERV în comunitate

Organizat în memoria antrenorului Aurel Cîmpeanu, vrânceanul care a pregătit în decursul carierei sale pe unii dintre cei mai reprezentativi   … continuare

Cel mai mare festival de blues din România a avut loc la Focșani în weekendul 9-11 septembrie 2016 fiind o   … continuare

Festivalul ”Rinascimento Musici”, aflat la a doua ediție, a avut loc în perioada 20 și 22 mai 2016 și a   … continuare

Contact
str. Str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: 0237/217.482
dispecerat: 0728-409.409
secretariat: 0728-978.877
e-mail: office@umoserv.ro