umo serv paza focsani

UMO Serv a participat la campania Let’s Do It Romania 2013

Actiunea de ecologizare și curățenie „Let’s Do It România” a devenit un reper important pentru cei care au spirit civic și respect pentru mediul în care trăim zi de zi. UMO Serv a participat și la ediția din acest an a campaniei ”Let’s Do It România” pentru că este o companie mereu preocupată de valorile civice, de respect pentru mediu și natură, de încrederea într-o viață mai curată.

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, o echipă UMO Serv a participat la acțiunea de ecologizare și curățenie a spațiilor verzi de pe raza localităților Vulturu (ieșirile către localitățile Călieni, Vadu Roșca și Boțârlău) și Dumbrăvița din județul Vrancea, a colectat și depozitat în spațiile special amenajate deșeuri și gunoaie care afectează mediul înconjurător. A fost o activitate de curățenie care a mobilizat și elevii de la școala din Comuna Vulturu care, împreună cu agenții UMO Serv, au demonstrat că până la o viață curată nu este decât un pas.

Natura ne oferă foarte multe beneficii și de aceea este necesar să o conservăm. UMO Serv se implica în astfel de acțiuni pentru că respectă natura și dorește să promoveze protejarea mediul înconjurător în rândul tinerei generații.

UMO SERV în comunitate

Organizat în memoria antrenorului Aurel Cîmpeanu, vrânceanul care a pregătit în decursul carierei sale pe unii dintre cei mai reprezentativi   … continuare

Cel mai mare festival de blues din România a avut loc la Focșani în weekendul 9-11 septembrie 2016 fiind o   … continuare

Festivalul ”Rinascimento Musici”, aflat la a doua ediție, a avut loc în perioada 20 și 22 mai 2016 și a   … continuare

Contact
str. Str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: 0237/217.482
dispecerat: 0728-409.409
secretariat: 0728-978.877
e-mail: office@umoserv.ro