paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
UMO Serv a participat la campania Let’s Do It Romania 2013
Postat in 2 octombrie 2013, in categoria UMO in comunitate

Actiunea de ecologizare și curățenie „Let’s Do It România” a devenit un reper important pentru cei care au spirit civic și respect pentru mediul în care trăim zi de zi. UMO Serv a participat și la ediția din acest an a campaniei ”Let’s Do It România” pentru că este o companie mereu preocupată de valorile civice, de respect pentru mediu și natură, de încrederea într-o viață mai curată.

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, o echipă UMO Serv a participat la acțiunea de ecologizare și curățenie a spațiilor verzi de pe raza localităților Vulturu (ieșirile către localitățile Călieni, Vadu Roșca și Boțârlău) și Dumbrăvița din județul Vrancea, a colectat și depozitat în spațiile special amenajate deșeuri și gunoaie care afectează mediul înconjurător. A fost o activitate de curățenie care a mobilizat și elevii de la școala din Comuna Vulturu care, împreună cu agenții UMO Serv, au demonstrat că până la o viață curată nu este decât un pas.

Natura ne oferă foarte multe beneficii și de aceea este necesar să o conservăm. UMO Serv se implica în astfel de acțiuni pentru că respectă natura și dorește să promoveze protejarea mediul înconjurător în rândul tinerei generații.

  1. tacu valentin spune:

    EXEMPLU asa ar trebuii sa facem toti romania este frumoasa,,peisaje,muntii,campii etc,,pacat ca traim no in ea Bravo UMO