umo serv paza focsani

UMO Serv a organizat a XII-a ediție a Memorialului AUREL CÂMPEANU la Judo

Data de 22.11.2014 a marcat un nou prilej de a cinsti memoria antrenorului Aurel Câmpeanu, vrânceanul care a pregătit campioni adevărați pe tatami, deveniți apoi unii dintre cei mai reprezentativi sportivi ai județului nostru.

Ediția din 2014 a Memorialului de Judo a întărit faptul că turneul devine de la an la an unul dintre cele mai reprezentative evenimente sportive din România destinate tinerilor judoka. Un număr de 374 de sportivi de la 34 de cluburi din țară și 5 din stăinătate au concurat la această ediție a Memorialului AUREL CÂMPEANU la categoriile U12, U14, U16 și open U21.

În premieră acest turneu a devenit internațional, alături de sportivii români concurând și sportivi din Bulgaria, Bosnia Herzegovina și Republica Moldova. Tot în premieră, în acest an a avut loc și un turneu de Judo destinat fetelor și un turneu Open pentru sportivii din categoria U21 de ani.

Spectacolul sportiv al turneului a fost completat de prezența campioanei olimpice Alina Dumitru, multipla campioană europeană și mondială la judo și Adrian Croitoru unul dintre cei mai importanți si medaliați judoka pe care Vrancea i-a oferit sportului românesc. Cei doi mari campioni i-au încurajat pe micii sportivi, au acordat autografe și s-au fotografiat cu toți fanii lor. Alina Dumitru, acum antrenoare de Judo la CS Steaua București, și-a încurajat sportivii participanți la această competiție din colțul antrenorului, cu speranța că ei sau ceilalți copii vor deveni campioni într-un viitor apropiat.

Atmosfera de eveniment important a fost completată de un mini-recital Alexandra Ungureanu & Crush, un cadou al organizatorilor pentru micii sportivi și pentru publicul prezent în număr mare la Sala Sporturilor din Focșani.

Tinerii judoka, fete și băieți, au făcut meciuri spectaculoase pe tatami, pline de intensitate și sportivitate, iar la final pe podium s-au clasat următoarele cluburi: locul I – Asociația Județeană de Judo Vrancea, locul II – Royal Bacău și locul III – CSM-CSS Ploiești. Câștigătorul turneului internațional open a fost sportivul Mircea Croitoru de la clubul de judo CSM Bacău.

UMO Serv, organizatorul competiției mulțumește sponsorilor ARTIFEX, PANDORA PROD și GRUPUL DE COMPANII PREMIUM PORC pentru implicarea avută în buna desfășurare a evenimentului, care s-a realizat și cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, Asociația Județeană de Judo, CS Ju-San, CS Unirea și ACS Nidan.

UMO Serv a asigurat ordinea și buna desfășurare a competiției, din nou unul dintre cele mai importante evenimente sportive vrâncene ale acestui an. Mulțumim pe această cale cluburilor sportive din țară și străinătate care au răspuns invitației. Organizatorii și cei care au sprijinit acest turneu își doresc ca în viitorii ani cât mai mulți sponsori să fie alături de acest eveniment sportiv de excepție pentru comunitatea noastră dorind a crește nivelul competiției, cu cât mai multe cluburi de Judo participante din țară și străinătate.

umo-serv-11

umo-serv-21

umo-serv-31

umo-serv-41

umo-serv-51

umo-serv-61

umo-serv-71

umo-serv-81

 

UMO SERV în comunitate

Organizat în memoria antrenorului Aurel Cîmpeanu, vrânceanul care a pregătit în decursul carierei sale pe unii dintre cei mai reprezentativi   … continuare

Cel mai mare festival de blues din România a avut loc la Focșani în weekendul 9-11 septembrie 2016 fiind o   … continuare

Festivalul ”Rinascimento Musici”, aflat la a doua ediție, a avut loc în perioada 20 și 22 mai 2016 și a   … continuare

Contact
str. Str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: 0237/217.482
dispecerat: 0728-409.409
secretariat: 0728-978.877
e-mail: office@umoserv.ro