paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
UMO Serv a organizat a XI-a ediție a Memorialului ”Aurel Câmpeanu”
Postat in 6 octombrie 2013, in categoria UMO in comunitate

Sâmbătă 5 octombrie 2013 a avut loc la Sala Sporturilor din Focșani ediția cu numarul XI a Memorialului ”Aurel Câmpeanu” la Judo, organizat de compania UMO Serv și Direcția pentru Sport și Tineret Vrancea. A fost un eveniment destinat tinerilor judoka care au concurat la categoriile Under 11, Under 13 și Under 15 ani.

A fost un bun prilej de a cinsti memoria lui Aurel Câmpeanu, un antrenor vrâncean care a avut de-a lungul anilor performanțe deosebite, talentul și priceperea sa au creat adevărați campioni, care au devenit unii dintre cei mai reprezentativi sportivi din județul Vrancea.

La competiție au participat peste 350 de sportivi, un număr mai mare decât cel de la ediția de anul trecut, de la cele mai importante cluburi din întreaga țară, ceea ce reflectă nivelul ridicat al concurenților: CSS și CSM Onești, CSM Brăila, CSM-CSS Ploiești, CSS Lugoj, CSS Deva, CSM Pitești, JC Royal Bacău, CSS Unirea Iași, LPS Roman, CSM Râmnicu Sărat, LPS Constanța, CSS Alba Iulia, Samuraii Florii de Cireș Voiniceni (Cluj), CSS Dinamo Brașov, CS Dinamo București, CSS5 București, CSS Galați, SC Miercurea Ciuc, Judo Club Adjud, LPS și CSU Focșani.

Tinerii judoka au făcut meciuri spectaculoase pe tatami într-o competiție plină de fair-play, iar la final pe podium s-au clasat următoarele cluburi: LPS Focșani – locul I,  CSM Pitești – locul II și CSM-CSS Ploiești – locul III.

UMO Serv, organizatorul competiției, mulțumește cluburilor sportive care au răspuns invitației și își dorește ca în anii viitori, cât mai mulți sponsori să îi fie alături pentru a crește și mai mult nivelul competiției. UMO Serv a asigura paza paza și buna desfășurare a competiției, unul dintre cele mai importante evenimente sportive vrâncene ale acestui an.

Sorry, the comment form is closed at this time.