umo serv paza focsani
UMO Serv a fost sponsor al Memorialul la judo ”AUREL CÎMPEANU”, ediția a XVII-a

Și în anul 2019, UMO Serv a fost unul dintre sponsorii TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”, ediția a XVII-a care s-a desfășurat pe 9 noiembrie în Sala Sporturilor din Focșani.

Așa cum au obișnuit organizatorii în ultimii ani, a fost o competiție sportivă de talie internațională, care a reunit 311 sportivi de la 35 de cluburi din România, Rep. Moldova, Ucraina și Italia.

Ediția 2019 a Memorialului a aniversat și împlinirea a 50 de ani de la înființarea primului club vrâncean de judo, marcarea acestui eveniment fiind făcută și prin prezența invitaților de onoare ai turneului: Lucian Grigoropol (fondatorul judoului vrâncean), Viorel Burlan (membru fondator al Federației Române de Arte Marțiale, primul judoka din România care a luat centura neagră în fața unei comisii formate din specialiști), Silviu Rențea (discipol al antrenorului Aurel Cîmpeanu, fost component al Lotului Național de Judo al României și antrenor al unor sportivi de top al judoului românesc), Adrian Croitoru (cel mai titrat sportiv al Vrancei și un reper pentru toți cei care îmbrățișează judoul).

Invitatul special a fost Fabio Basile, unul dintre cei mai spectaculoși sportivi, campion european U23 în 2015 și medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro în 2016, categoria -66 kilograme.

Sponsor de tradiție al Memorialului, UMO Serv s-a implicat în bună desfășurare a evenimentului, asigurând cu profesionalism serviciile de securitate, pe toată perioada turneului neînregistrându-se niciun eveniment nedorit.

UMO SERV în comunitate

Echipa UMO a asigurat securitatea la un eveniment sportiv de excepție, Turneul Internațional de Judo ”Memorialul Aurel Cîmpeanu” ediția a   … continuare

Echipa UMO s-a alăturat celei mai importante campanii antidrog din zona Moldovei, evenimentul ”𝐄𝐮, 𝐓𝐮, 𝐍𝐨𝐢, 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐢!’’ care s-a desfășurat   … continuare

Echipa UMO și-a propus dezvoltarea pe termen lung a unei politici de protejare a mediului înconjurător, din ce în ce   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro