umo serv paza focsani
UMO Serv a fost partener al Memorialului de judo ”AUREL CÎMPEANU” ediția a XVI-a

UMO Serv a fost unul dintre sponsorii TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul AUREL CÎMPEANU ediția a XVI-a care s-a desfășurat pe 10 noiembrie 2018 în Sala Sporturilor din Focșani.

A fost o competiție sportivă de talie internațională care a reunit 314 de sportivi, aceștia provenind de la 39 de cluburi de judo din România, Serbia, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, SUA și Cuba, categoriile de concurs fiind U15 și U18, atât pentru băieți cât și pentru fete.

Într-o atmosferă de sportivitate și prietenie deplină, legendele judoului românesc, Alina Dumitru, Adrian Croitoru, Constantin Niculae și Lucian Grigoropol (fondatorul judoului vrâncean) și-au dat mâna cu două nume mari ale judoului Mondial: din Cuba, cu Asley Gonzalez, multiplu campion panamerican, campion mondial și vicecampion olimpic, iar din SUA a fost prezent Mikhail Kozitskiy de la clubul Yawara Force din Pennsylvania, posesor al centurii negre 6 dan.

Invitații străini au susținut două scurte demonstrații în fața viitorilor campioni, Asley Gonzalez susținând și un stagiu de pregătire, duminică pe 11.11.2018, cu sportivii care au dorit să cunoască îndeaproape secretele marelui campion.

Un sponsor de tradiție al Memorialului, UMO Serv s-a implicat în bună desfășurare a evenimentului, asigurând cu profesionalism serviciile de securitate, pe toată perioada Turneului neînregistrându-se niciun eveniment nedorit.

UMO SERV în comunitate

Și în acest an, UMO Serv a fost unul dintre sponsorii TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”, ediția a   … continuare

UMO Serv a fost partener al celei de-a XIV-a ediții a Vrancea Trophy, turneul internațional de tenis feminin de mare   … continuare

Ediția a V-a a traseului de ciclism ”Mausolee pe bicicletă”, dedicat comemorării eroilor Primului Război Mondial, a adunat în acest   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro