paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
UMO Serv a fost partener al AEROMANIA 2015
Postat in 8 iulie 2015, in categoria Noutati

Aeromania, unul dintre cele mai importante show-uri aviatice din România, a ajuns la ediția cu numărul 10 iar în acest an, pe 4 iulie, avioanele de acrobație, elicopterele și parașutiștii au încântat miile de spectatori de pe aerodromul din Tuzla, județul Constanța.

Show-ul aviatic a fost unul de mare anvergură, MIG-urile supersonice 21 Lancer, elicopterele Puma Naval și avioanele de acrobație Extra 300 au brăzdat ore în șir cerul deasupra aerodromului din Tuzla. Senzațiile deosebite, zgomotele spectaculoase și programele acrobatice care au desenat pe albastrul cerului au completat spectacolul aerian.

Evenimentul a fost unul complet, cu numeroase momente aviatice, expoziție de aeronave și mașini de epocă, concerte, un târg aviatic și invitați speciali, dintre care s-a distins Jurgis Kairys, campionul mondial de acrobație liberă.
UMO Serv a fost unul dintre partenerii acestui impresionant show aviatic și a asigurat paza și securitatea pe toată desfășurarea evenimentului. În condițiile în care în acest an s-a înregistrat un număr record de spectatori (peste 15.000), evenimentul s-a desfășurat în cele mai bune condiții, serviciul de securitate asigurat cu profesionalism de UMO Serv neînregistrând nici măcar un incident.

UMO Serv se va implica în continuare în organizarea de activități sportive și va sprijini evenimentele de mare anvergură care se vor desfășura pentru publicul larg, ca un semn al interesului manifestat pentru promovarea muncii și a talentului sportivilor, indiferent de sportul pe care îl practică.

image001

image002

image003

image004

image005

image007

image008

image009

Sorry, the comment form is closed at this time.