umo serv paza focsani
UMO Serv a fost alături de campionii naționali de Kick Boxing de la CS Nidan Focșani

La jumătatea lunii mai, la București, s-a desfășurat Campionatul Național de Kick Boxing, stilurile de luptă pentru care sportivii s-au aflat în competiție fiind full contact, low kick, kick light și musical forms. A fost un concurs important la care au participat 19 de cluburi sportive din toată țara, dintre care se pot enumera CS Sora, Clubul Român de Kendo, CS Preda Pitești, K1 Gym, Clubul Tsunami, dar și Clubul Sportiv Nidan din Focșani.

UMO Serv a fost alături de talentații sportivi ai CS Nidan și a acordat sprijin financiar delegației clubului pentru această competiție, iar rezultatele luptătorilor din Focșani au fost pe măsura așteptărilor. Astfel, după meciuri spectaculoase, cu o mare încarcătură psihică și fizică, sportivii focșăneni s-au clasat pe primele trei locuri ale podiumului, astfel:

• Locul I și medalie de aur pentru Dan Bradea la categoria Low Kick;
• Locul II și medalie de argint pentru Cioarec Robert la categoria Kick Light;
• Locul III și medalie de bronz pentru Porumboiu Alexandru și Luchian Ionuț la Kick Light;
• Locul III și medalie de bronz pentru Chipăilă Adrian, Mihalache Robert, Trofin Gabriel şi Stoian George Bogdan la Low Kick.

La stilul Musical Forms a fost susținută o demonstrație de către Dragomir Andreea, sportiva de la CS Nidan care va participa la Campionatul European din acest din Spania.

UMO Serv felicită performanțele luptătorilor și antrenorilor de la CS Nidan și va fi în continuare alături de sportivii vrânceni care, prin multă muncă și talent, vor duce imaginea comunității noastre pe primele poziții ale podiumurilor concursurilor sportive naționale și internaționale.

umo-serv-paza-kickboxing-1

umo-serv-paza-kickboxing-2

umo-serv-paza-kickboxing-3

umo-serv-paza-kickboxing-4

umo-serv-paza-kickboxing-5

UMO SERV în comunitate

UMO Serv a fost unul dintre sponsorii TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul AUREL CÎMPEANU ediția a XVI-a care s-a desfășurat   … continuare

Cicliștii participanți la cea de-a IV-a ediție a traseului ”Mausolee pe bicicletă” au fost perfect protejați de către echipa UMO   … continuare

UMO Serv a asigurat paza și protecția la Focsani Blues Festival 3.0, cel mai mare festival de blues din România   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro