paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
UMO Serv a fost alături de campionii naționali de Kick Boxing de la CS Nidan Focșani
Postat in 30 mai 2015, in categoria UMO in comunitate

La jumătatea lunii mai, la București, s-a desfășurat Campionatul Național de Kick Boxing, stilurile de luptă pentru care sportivii s-au aflat în competiție fiind full contact, low kick, kick light și musical forms. A fost un concurs important la care au participat 19 de cluburi sportive din toată țara, dintre care se pot enumera CS Sora, Clubul Român de Kendo, CS Preda Pitești, K1 Gym, Clubul Tsunami, dar și Clubul Sportiv Nidan din Focșani.

UMO Serv a fost alături de talentații sportivi ai CS Nidan și a acordat sprijin financiar delegației clubului pentru această competiție, iar rezultatele luptătorilor din Focșani au fost pe măsura așteptărilor. Astfel, după meciuri spectaculoase, cu o mare încarcătură psihică și fizică, sportivii focșăneni s-au clasat pe primele trei locuri ale podiumului, astfel:

• Locul I și medalie de aur pentru Dan Bradea la categoria Low Kick;
• Locul II și medalie de argint pentru Cioarec Robert la categoria Kick Light;
• Locul III și medalie de bronz pentru Porumboiu Alexandru și Luchian Ionuț la Kick Light;
• Locul III și medalie de bronz pentru Chipăilă Adrian, Mihalache Robert, Trofin Gabriel şi Stoian George Bogdan la Low Kick.

La stilul Musical Forms a fost susținută o demonstrație de către Dragomir Andreea, sportiva de la CS Nidan care va participa la Campionatul European din acest din Spania.

UMO Serv felicită performanțele luptătorilor și antrenorilor de la CS Nidan și va fi în continuare alături de sportivii vrânceni care, prin multă muncă și talent, vor duce imaginea comunității noastre pe primele poziții ale podiumurilor concursurilor sportive naționale și internaționale.

umo-serv-paza-kickboxing-1

umo-serv-paza-kickboxing-2

umo-serv-paza-kickboxing-3

umo-serv-paza-kickboxing-4

umo-serv-paza-kickboxing-5

 1. Dan Bradea spune:

  Ma adresez celui care a scris acest articol și ii transmit ca Dan Bradea nu a participat la full contact ci la low kick, aceasta din urma fiind cea mai dura forma de contact, chiar daca dupa etimologie esti tentat sa spui ca full contactul e cea mai dura forma. Ar mai fi de spus multe, dar va las asa. Ideea e ca trebuie sa te informezi msi mult cand scrii un articol de specialitate . Nu incalzeste p e nimeni sa apară in ziar cu o realitate distorsionata. Va multumesc !!!

  • admin spune:

   Buna ziua,
   s-a facut corectura in cadrul articolului,
   multumim pentru observatie.