paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
UMO Serv a asigurat paza la Salonul Auto Vrancea ediția 2015
Postat in 16 iunie 2015, in categoria Noutati

Cele mai noi și atrăgătoare modele de mașini au fost prezentate focșănenilor între 12 și 14 iunie 2015 la Salonul Auto Vrancea, un eveniment de tradiție pentru municipiul nostru. Peste 70 de modele de autoturisme au fost văzute în centrul Focșaniului, unele cu valoare de mii de Euro, altele de zeci de mii de Euro, modele noi de la 15 mărci de prestigiu din domeniul auto.

Valoarea totală a mașinilor prezentate la Salonul Auto Vrancea a fost de peste 3,1 milioane de Euro iar vizitatorii au putut admira, conduce în test-drive sau cumpăra modele noi, cât și modele rulate. Dealerii auto au adus și câteva premiere, cum ar fi mașinile mărcii Jeep, Opel și Peugeot, noul Volkswagen Passat (mașina anului 2015 în Europa), noile modele Renault, Hyundai, Skoda sau Nissan, noul Audi Q7 (prezentat în premieră la Focșani) sau mașinile noi ale mărcilor Mercedes Benz și Land Rover.

UMO Serv a asigurat paza și securitatea pe toată durata evenimentului, agenții de securitate fiind prezenți atât pe timpul zilei dar și pe timp de noapte. Activitatea de pază s-a desfășurat fără niciun incident, cu atât mai important când valoarea automobilelor prezentate a fost una foarte ridicată și numărul de vizitatori a fost mare, demonstrând încă o dată calitatea serviciilor de pază UMO Serv. Prezența discretă dar impunătoare a agenților de securitate UMO Serv a completat climatul de siguranță și eleganță a parcului auto.

paza-focsani-umo-serv-1

paza-focsani-umo-serv-2

paza-focsani-umo-serv-3

Sorry, the comment form is closed at this time.