umo serv paza focsani
Sistemele de securitate cu ceață – o noutate pentru Vrancea

Ceea ce nu pot vedea, infractorii nu pot fura! Iar la acest adevăr contribuie ceața de securitate, o noutate pe piața serviciilor de paza și siguranță, având drept scop protejarea doar în cîteva secunde a bunurilor, valorilor și persoanelor împotriva efracțiilor, a jafurilor și a actelor de vandalism.

Această noutate a fost adusă în premieră pe piața serviciilor de securitate din Vrancea de compania UMO Serv, permanent preocupată să ofere clienților săi cele mai noi și mai performante tehnologii și sisteme electronice din domeniul securității. Astfel, compania UMO Serv a semnat un parteneriat și a devenit distribuitorul unic în Vrancea și în județele limitrofe a sistemelor de securitate cu ceață marca Protect, sisteme proiectate și fabricate în Danemarca, fapt ceea ce conferă garanție privind profesionalismul cu care au fost concepute și realizate, dar și a fiabilității acestor produse.

Cu acest prilej, avantajele și caracteristicele acestor sisteme au fost prezentate de către reprezentanții UMO Serv și Protect la o întâlnire care a avut loc în Focșani, miercuri 18 februarie 2015. Au participat clienți și colaboratori ai companiei UMO Serv, persoane interesate și reprezentanți ai societăților care doresc să beneficieze de servicii complete și eficiente de securitate. Au fost punctate detalii tehnice ale sistemelor cu ceață și, mai ales, utilitatea acestora pentru reședințe, birouri și sedii de companii, magazine de bijuterii sau ceasuri, case de amanet, case de schimb valutar, magazine alimentare, supermarketuri, stații de alimentare carburanți, magazine non-stop, magazine de țigări și băuturi, depozite, hale industriale și orice alte obiective în care se află bunuri cu valoare ridicată.

Sistemele de securitate cu ceață sunt inovative și foarte eficiente pentru că sunt soluții de securitate active, care asigură protecția fizică reală a bunurilor și valorilor încă din primul moment al efracției sau jafului. Tunul cu ceață folosit de acest sistem este o completare eficientă a sistemelor de alarmare antiefracție, care umple într-un timp extrem de scurt spațiile mai mici sau mai mari cu o ceață densă.

UMO Serv recomandă sistemele de protecție cu ceață ca o completare a sistemelor de securitate, motivul fiind creșterea infracționalității din zilele noastre. Această soluție activă care realizează protecția perfectă încă din primul moment al efracției sau jafului este un progres pentru serviciile serviciile de monitorizare și intervenție rapidă, asigurând obiectivul în mod eficient până la sosirea patrulelor mobile.

sisteme-securitate-ceata-umoserv

 

 

 

Noutăți

Brandul UMO Serv a aniversat un sfert de veac de activitate în domeniul securității private la data de 01 noiembrie   … continuare

Evaluarea riscului la securitatea fizică obligatorie este un serviciu destinat creșterii nivelului de securitate al obiectivului dumneavoastră. Începând cu data   … continuare

Ca de fiecare data in ultimii ani, UMO Serv a asigurat cu seriozitate si profesionalism securitatea celui mai mare show   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro