paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
Sistemele de securitate cu ceață – o noutate pentru Vrancea
Postat in 19 februarie 2015, in categoria Noutati

Ceea ce nu pot vedea, infractorii nu pot fura! Iar la acest adevăr contribuie ceața de securitate, o noutate pe piața serviciilor de paza și siguranță, având drept scop protejarea doar în cîteva secunde a bunurilor, valorilor și persoanelor împotriva efracțiilor, a jafurilor și a actelor de vandalism.

Această noutate a fost adusă în premieră pe piața serviciilor de securitate din Vrancea de compania UMO Serv, permanent preocupată să ofere clienților săi cele mai noi și mai performante tehnologii și sisteme electronice din domeniul securității. Astfel, compania UMO Serv a semnat un parteneriat și a devenit distribuitorul unic în Vrancea și în județele limitrofe a sistemelor de securitate cu ceață marca Protect, sisteme proiectate și fabricate în Danemarca, fapt ceea ce conferă garanție privind profesionalismul cu care au fost concepute și realizate, dar și a fiabilității acestor produse.

Cu acest prilej, avantajele și caracteristicele acestor sisteme au fost prezentate de către reprezentanții UMO Serv și Protect la o întâlnire care a avut loc în Focșani, miercuri 18 februarie 2015. Au participat clienți și colaboratori ai companiei UMO Serv, persoane interesate și reprezentanți ai societăților care doresc să beneficieze de servicii complete și eficiente de securitate. Au fost punctate detalii tehnice ale sistemelor cu ceață și, mai ales, utilitatea acestora pentru reședințe, birouri și sedii de companii, magazine de bijuterii sau ceasuri, case de amanet, case de schimb valutar, magazine alimentare, supermarketuri, stații de alimentare carburanți, magazine non-stop, magazine de țigări și băuturi, depozite, hale industriale și orice alte obiective în care se află bunuri cu valoare ridicată.

Sistemele de securitate cu ceață sunt inovative și foarte eficiente pentru că sunt soluții de securitate active, care asigură protecția fizică reală a bunurilor și valorilor încă din primul moment al efracției sau jafului. Tunul cu ceață folosit de acest sistem este o completare eficientă a sistemelor de alarmare antiefracție, care umple într-un timp extrem de scurt spațiile mai mici sau mai mari cu o ceață densă.

UMO Serv recomandă sistemele de protecție cu ceață ca o completare a sistemelor de securitate, motivul fiind creșterea infracționalității din zilele noastre. Această soluție activă care realizează protecția perfectă încă din primul moment al efracției sau jafului este un progres pentru serviciile serviciile de monitorizare și intervenție rapidă, asigurând obiectivul în mod eficient până la sosirea patrulelor mobile.

sisteme-securitate-ceata-umoserv

 

 

 

  1. Dan Belai spune:

    Felicitări şi succes în activitate!

  2. Mihai spune:

    Am citit pe internet despre acest sistem. Este singura solutie de protectie activa din lume, ce opreste orice activitate a raufacatorilor. Felicitari UMO SERV!