paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
Servicii
UMO Serv este o companie cu experienţă vastă ce oferă o gamă completă de servicii de protecţie şi pază cu personal calificat şi bine instruit, pentru rezolvarea problemelor de siguranţă si securitate în condiţii deosebite de specialitate şi profesionalism.

Pază obiective bunuri şi valori
Asigurăm personal calificat, echipament şi logistică specifice fiecărui obiectiv în parte. Pentru atingerea unei bune performanţe, agenţii sunt antrenaţi, bine pregătiţi şi dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară. (continuare

Sisteme electronice de securitate
Sistemele electronice de alarmă furnizate şi instalate de către firma noastră sunt de cea mai bună calitate, promovăm sistemele nou apărute pe piaţa de profil pentru a oferi un grad sporit de protecţie. Gama serviciilor noastre cuprinde instalarea sistemelor de alarmă: antiefracţie, antiincendiu, televiziune cu circuit închis, automatizări uşi şi bariere, interfonie şi videointerfonie, control-acces şi pontaj.(continuare)

Monitorizare şi intervenţie rapidă
Monitorizăm prin dispecerat propriu sistemele de securitate şi intervenim rapid pentru rezolvarea problemelor de securitate. In caz de necesitate echipajele se deplasează în cel mai scurt timp la obiectivele aflate sub pază sau protejate cu sisteme de alarmă.(continuare)

Transportul valorilor
Se efectuează la standardele impuse de legislaţia în vigoare, fiind folosite autoturisme de ultima generaţie dotate conform cerinţelor actuale în domeniu. Echipajul este specializat pentru acest gen de activităţi, agenţii care execută transportul valorilor find dotaţi corespunzător activităţilor desfăşurate.(continuare)

umo serv - Focsani, Vrancea

paza focsanipaza focsani