umo serv paza focsani
umo serv paza focsaniumo serv paza focsaniumo serv paza focsani
Telefon dispecerat 24h: 0237 21 74 82
Servicii

UMO Serv este o companie cu experienţă vastă ce oferă o gamă completă de servicii de protecţie şi pază cu personal calificat şi bine instruit, pentru rezolvarea problemelor de siguranţă si securitate în condiţii deosebite de specialitate şi profesionalism.

Pază obiective bunuri şi valori.

Asigurăm personal calificat, echipament şi logistică specifice fiecărui obiectiv în parte. Pentru atingerea unei bune performanţe, agenţii sunt antrenaţi, bine pregătiţi şi dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară.

Sisteme electronice de securitate

Sistemele electronice de alarmă furnizate şi instalate de către firma noastră sunt de cea mai bună calitate, promovăm sistemele nou apărute pe piaţa de profil pentru a oferi un grad sporit de protecţie. Gama serviciilor noastre cuprinde instalarea sistemelor de alarmă: antiefracţie, antiincendiu, televiziune cu circuit închis, automatizări uşi şi bariere, interfonie şi videointerfonie, control-acces şi pontaj.

Monitorizare şi intervenţie rapidă

Monitorizăm prin dispecerat propriu sistemele de securitate şi intervenim rapid pentru rezolvarea problemelor de securitate. In caz de necesitate echipajele se deplasează în cel mai scurt timp la obiectivele aflate sub pază sau protejate cu sisteme de alarmă.

Transportul valorilor

Se efectuează la standardele impuse de legislaţia în vigoare, fiind folosite autoturisme de ultima generaţie dotate conform cerinţelor actuale în domeniu. Echipajul este specializat pentru acest gen de activităţi, agenţii care execută transportul valorilor find dotaţi corespunzător activităţilor desfăşurate.

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro