paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
Instruire pentru personalul de conducere al UMO Serv
Postat in 3 mai 2013, in categoria Noutati

Personalul de conducere al companiei UMO Serv și-a ridicat nivelul de calificare efectuând instruiri în cadrul cursurilor de Managementul Resurselor Umane și Leadership organizate în perioada 05-14.04.2013 la Hotel Delta, Tulcea. Aceste instruiri au venit firesc pentru că nivelul ridicat al serviciilor UMO Serv vine din calitatea angajaților companiei, din profesionalismul și angajamentul de care aceștia dau dovadă.

Participarea la aceste cursuri de perfecționare au ajutat membrii echipei UMO Serv să gestioneze mai bine aspecte din activitatea lor: gestionarea documentelor și implementarea procedurilor de lucru, optimizarea fluxului de activități, crearea unui spirit de lucru organizațional, îmbunătățirea eficienței și managementul timpului.

Compania UMO Serv va investi permanent în calificarea și perfecționarea angajaților săi, pentru că își dorește să fie la cel mai ridicat nivel în ceea ce privește calitatea umană care se reflectă în serviciile de pază și protecție oferite clienților săi.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.