umo serv paza focsani
Fii perfect protejat și în vacanță cu sistemele de detecție și alarmare UMO Serv!

Să vă știți locuința protejată cât timp sunteți plecați mai mult din casă este un motiv de liniște și siguranță pe durata vacanței, oricât ar dura ea. O perioadă mai mare de absență de acasă crește riscul unei spargeri sau al unui act de vandalism, de aceea este bine să luaţi măsurile necesare înainte de plecarea în vacanță.

Un prim pas ar fi securizarea locuinței cu un sistem electronic de detecție și alarmare furnizat de UMO Serv care, alături de serviciile de monitorizare și intervenție rapidă în caz de alertă, ține posibilele pericole la distanță atunci când sunteți plecat din localitate, într-o vacanță sau o deplasare.

Principiul de funcţionare a unui sistem de alarmă este destul de simplu, în sensul că atunci când un agresor forţează o intrare, alarma se declanşează, alertând proprietarii și firma de pază și protecție UMO Serv, dacă sistemul este conectat la dispeceratul companiei noastre.

Sistemele de alarmare pot fi conectate la dispecerat pe linii telefonice sau GPRS, astfel încât să fie monitorizate de la distanţă de dispeceratul UMO Serv, cât şi de proprietarii care nu se află acasă, aceştia fiind anunţaţi imediat ce sistemul de alarmă se declanşează.

De regulă, un sistem de alarmă este format dintr-o centrală de efracţie, detectori de prezență umană (care se instalează în zonele vulnerabile la fiecare intrare în casă – uşă, fereastră), detectori de incediu, de fum, inundații, gaz metan, tastatură (de tip LED sau LCD), contacte magnetice, sirene de interior și exterior, telecomenzi.

Detectoarele de efracţie pot fi de diverse tipuri (de mişcare pasive, în infraroşu – PIR; de mişcare duale, în infraroşu şi microunde sau infraroşu şi ultrasunete; acustice de geam spart; de şoc/vibraţii – care se montează casa de bani, seif, caseta de valori, ş.a.m.d.). De asemenea, există şi detectoare de efracţie perimetrală (pentru exterior) sau pentru alarme tehnice (inundaţie, incendiu, gaze, temperaturi ridicate sau scăzute etc).

În completarea sistemelor de detectare și alarmare, pentru o protecție completă, UMO Serv recomandă și sistemele de supraveghere video. Acestea au ca scop înregistrarea imaginilor pe care pot apărea eventuali agresori ori monitorizarea activităţii din jurul locuinței (apartament, casă, garaj, magazie, după caz). Instalate la interior sau la exterior, camerele video de supraveghere au un rol inhibitor asupra potenţialilor agresori, de aceea ele trebuie puse într-un loc vizibil, dar relativ inaccesibil.

De asemenea, sistemul de supraveghere video instalat de UMO Serv poate fi conectat via internet, în acest caz putând viziona în direct tot ce se petrece în zona supravegheată video, doar cu un PC, laptop sau un telefon mobil performant prin intermediul conexiunii la internet.

Existenţa unui sistem de alarmă sau supraveghere video nu înseamnă neglijarea sistemelor de securitate mecanică (încuietori de calitate, uşi şi geamuri solide, gard exterior) şi nici a obiceiurile sănătoase de prevenire a eventualelor efracţii. UMO Serv vă recomandă, pe lângă sistemele sale de detectare și alarmare sau cele de supraveghere video, următoarele:

– stabiliţi cu vecinii de încredere instituirea unui sistem de supraveghere a vecinătăţii, eventual ridicarea storurilor ziua şi lăsarea lor noaptea precum şi o lumină aprinsă;

– asigurati-vă că aţi închis şi dependinţele sau magaziile;

– nu lăsaţi prin curte unelte, scule electrice sau alte aparate care pot atrage atenţia şi nici cutia poştală plină sau maşina descuiată o perioadă mai îndelungată;

– nu vă lăudaţi cu plecarea în vacanţă, nu anunţaţi acest eveniment pe site-urile de socializare, manifestaţi discreţie şi nu atrageţi prea mult atenţia când vă duceti bagajele la maşină.

– înainte de plecare, acordaţi câteva minute pentru a vă asigura că aţi făcut totul pentru a vă securiza casa.

Utilizând sistemele electronice de securitate de la UMO Serv veți avea o vacanță liniștită, iar imobilul d-voastră este Perfect Protejat.

UMO SERV în comunitate

Organizată în memoria antrenorului vrâncean care a pregătit în decursul carierei sale unii dintre cei mai reprezentativi judoka ai Vrancei   … continuare

UMO Serv a fost partener al evenimentului ”Mausolee pe bicicletă: 100 de participanți pentru o ediție centenară” care s-a desfășurat   … continuare

UMO Serv a fost și în acest an partener al celui mare festival de blues din România, ”Focșani Blues Festival”   … continuare

Contact
str. Horea, Closca si Crisan, nr. 2 B, Focşani - jud. Vrancea
tel/fax: +40 0237 21 74 82
dispecerat: +40 0728 40 94 09
secretariat: +40 0728 97 88 77
e-mail: office@umoserv.ro