paza focsani paza focsani
paza focsani paza focsani paza focsani
Despre noi
Misiunea
SIGURANŢA TA . PROFESIA NOASTRĂ ” reprezintă sloganul companiei pentru că în centrul preocupărilor noastre este clientul, siguranţa sa. Ne dorim să fim alături de colaboratorii şi partenerii noştri, să prevenim şi să trăim în siguranţă.

Valori
Seriozitatea, Responsabilitatea şi Competenţa sunt valorile fundamentale pe care compania le-a respectat încă de la înfiinţarea companiei. Aceste valori sunt un ghid pentru toţi angajaţii companiei, pentru construirea de relaţii bazate pe încredere cu clienţii noştri, diverşi colaboratori şi comunitate. Crezul în aceste valori ne-a ajutat să ne păstram poziţia pe piaţă timp de peste un deceniu, să ne dezvoltăm şi să oferim permanent servicii de calitate tuturor clienţilor noştri.

Viziunea
Credem în a fi determinaţi cu privire la sarcinile şi obiectivele noastre. Pentru a îndeplini aceste obiective zi de zi, în slujba siguranţei clientului punem experienţa, serviciile şi atitudinea noastră.

Siguranţa este un obiectiv cert ce poate fi atins doar printr-un personal bine instruit, cu o bună pregătire şi cu resurse adecvate. UMO Serv deţine toate aceste competenţe pentru a reuşi.

Suntem orientaţi pentru dezvoltarea pe termen lung a relaţiilor cu clienţii noştri, pentru a înţelege şi rezolva oportun nevoile şi solicitările specifice în domeniul securităţii private.

Viitorul
Pentru noi, la UMO Serv, viitorul înseamnă o relație de colaborare foarte bună cu fiecare client, care să fie permanent PERFECT PROTEJAT! Înseamnă deschiderea către noi drumuri în domeniul pazei și protecției, atât umane cât și electronice, către soluții și tehnologii noi care să completeze oferta noastră integrată.

Privim cu încredere spre viitor pentru că suntem foarte bine pregătiți pentru orice fel de provocare și experiența noastră de peste 20 de ani în domeniul securității își va pune amprenta profesionalismului UMO Serv pe orice lucrare sau proiect, pe siguranța fiecărui client al nostru.